Musical Bubbels in het OLT Rivierenhof!

Meer dan 25 artiesten – waarvan de meesten hun opmerkelijk debuut maakten bij InTeam – brengen highlights uit 3 onvergetelijke producties: Rent, Blood Brothers en Kiss of the Spider Woman. Aangevuld met hun eigen musical favorites én een onweerstaanbaar voorproefje uit Priscilla, Queen of the Desert (in het najaar van 2021 op de planken) belooft dit een unieke avond te worden.

OLT Rivierenhof
Dinsdag 6 oktober 2020 van 20:00 – 22:30

Het concert wordt begeleid door een 5-koppige band olv Charles Vandenbroucke. Muzikaal advies: Pietro Ramman en Pascale De Turck

Met: Tom Buelens, Willard Bogaard, Brecht Callewaert, Sofie De Schryver, Aaron De Veene, Sarah Devos, Ellen Fierens, Isabelle Heremans, Sarah Kefi, An Lauwereins, Jeroen Logghe, Alyssa Luypaert, Matthew Michel, Brent Pannier, Cathy Petit, Emelien Raats, Liesbeth Roose, Florian Slangen, Rick van den Belt, Hannes Vandersteene, Pieter Van Keymeulen, Lander Van Nuffelen, Joke Van Robbroeck, Saïn Vertomme, Baptiste Vuylsteke, Jervin Weckx