“Iedereen heeft talent! Ik ook?” OP JOUW SCHOOL?

Hé jij! Ja jij!

 

“Ik kan goed voetballen”, “Ik speel al heel lang gitaar”, “Ik kan het beste rekenen van de klas”… . Tof! Het zijn tal van talenten die kinderen verzamelen in het dagelijkse leven.

Heb jij één van diezelfde leerlingen al eens horen zeggen: “Ik kan goed troosten”, “Ik ben moedig”, “Ik ben een echte doorzetter” … . Nee? Misschien?

Daar willen wij graag op inspelen. “Iedereen heeft talent! Jij ook!”
Meer nog, ieder van ons heeft meer dan één talent. Met dit idee en binnen dit artistiek en educatief project willen wij, Emelien Raats, Joris Degeest & Jef Verheyden, graag met jouw school aan de slag!

 

“Iedereen heeft talent! Ik ook?” staat stil bij de ontwikkeling van talenten bij kinderen. Talenten ontdekken is hier de eerste stap. Want weten onze kinderen wel wat talent is? Wij spelen in op het niveau van jouw leerlingen. En houden rekening met jouw wensen en visie van de school.

Geen typische schoolvoorstelling maar
een interactief project met een doel: Elk kind heeft talent! Ja, jij ook!

 

Op een dag krijgt de klas van Lente de opdracht om op zoek te gaan naar “TALENT”. Lente weet niet hoe ze hieraan moet beginnen. Ze weet eigenlijk niet eens wat “TALENT” betekent. Lente gaat op zoek. Onderweg ontmoet ze allerlei nieuwe vriendjes. En wat blijkt? Elk van hen heeft een talent!

Zoek jij mee naar Lente haar talent? Wie weet vinden we ook het jouwe?

 

Jef Verheyden en Joris Degeest tekenden voor frisse en eigentijdse muziek. Dit gevarieerd aanbod van liedjes binnen verschillende muzikale genres gaat hand in hand met het concept en teksten van Emelien Raats. Het verhaal heeft een stevige laag humor, anekdotes uit het dagelijkse leven en af en toe een zwak momentje. Maar alles komt steeds goed! Want in jezelf blijven geloven is ook een talent.

 

Naast deze interactieve voorstelling bieden wij een groot prentenboek met het volledige avontuur van Lente en haar vriendjes en een educatieve lesmap voor elke graad. Kies zelf welke en hoeveel lessen je met je klas bekijkt. Zing mee met Olifant en Muis Muis, dans met Billie Bezige Bij, vier feest met Mier en ontdek wat Uil allemaal weet!

 

Alvast enthousiast? En boek je graag onze theatervoorstelling in je school? Bekijk hier alvast onze informatiebrochure op maat van jouw school. Vragen? Boeken? Aarzel niet en stuur een berichtje naar info@nootzakelijk.be.

Toch nog niet overtuigd? Kijk dan 1 en 2 mei hier naar een preview van alle personages, het verhaal en onze liedjes. Nog geen volwaardige theatervoorstelling met kostuums en decor maar een interactieve eerste blik op het verhaal, muziek, personages, acteurs en tekeningen. Rikkert Van Dijck, onze verteller, neemt jullie graag mee in de prentenboekvoorstelling. Een korte preview van ongeveer 30 minuten. Jij kijkt toch ook?

Tot snel?

Ga zeker eens kijken op onze website of onze Facebookpagina!